
1-بازدید از مراکز صنعتی، -شناسایی فرصتها و انتخاب فرصتهای مناسب
مرحله اول انتخاب یکی از واحدهای تولیدی و بخش مورد نظر مناسب برای این پروژه میباشد. این مرحله پس از جلسات حضوری تیم اجرایی و بازدید از واحدهای مدنظر و با مشورت متخصصین خطوط تولید انجام خواهد پذیرفت. به عنوان نمونه، میزان نوسانات کیفیت و امکان دسترسی به دادههای خط تولید و کنترل کیفی در این تصمیمگیری اثرگذار خواهند بود.همچنین شاخصهای تعیین کننده کیفیت محصول که در مراحل بعدی مورد استفاده قرار خواهند گرفت تعیین میشود
2-دسترسی و پایش دادهها
در مرحله اجرایی، دادههای مربوطه جمعآوری شده و جهت تجزیه و تحلیل به بستر مناسب انتقال داده خواهند شد. انتخاب بستر مناسب به حجم دادهها، نحو دسترسی و دیگر عوامل وابسته خواهد بود. پس از این مرحله پایش دادهها انجام شده و امکان استفاده توسط روشهای هوش مصنوعی فراهم خواهد شد.همانند دیگر مراحل، اطلاعات متخصصین کارفرما (نظیر جزئیات و قالببندی دادهها) در پیادهسازی صحیح این مراحل ضروری میباشد.
3-ایجاد بستر مصورسازی دادهها
به منظور بررسی دادههای دریافتی و صحت پایش داده بستری برای مصورسازی دادهها ایجاد خواهد شد.این بستر قابلیت استفاده توسط تیم اجرایی و متخصصین کارفرما را خواهد داشت.خروجی این مرحله میتواند به صورت رابط کاربری بوده که در دسترس به آن با مشورت کارفرما یا به صورت سرویس اینترنتی با دسترسی محدود شده و یا به صورت داخلی بر روی رایانههای کارفرما قابل اجرا میباشد.
4- توسعه روشهای تشخیص عوامل موثر در کیفیت محصول
پس از پایش و اطمینان از صحت دادههای دریافتی از روشهای آماری و یادگیری ماشین جهت تجزیه و تحلیل هوشمند دادهها استفاده خواهد شد. تشخیص عوامل موثر در کیفیت پایانی، تخمین کیفیت پایانی و تشخیص ناهنجاری در سامانههای تولیدی از جمله موارد توانمندیهای قابل توسعه میباشد.لازم به ذکر است که موفقیت یا عدم موفقیت این مرحله از پروژه وابسته به دسترسی کامل به اندازهگیریهای لازم از قسمتهای مختلف خط تولید میباشد. در صورت کمبود برخی از اندازهگیریها، موارد مربوطه جهت نصب و توسعه به کارفرما اطلاع داده خواهد شد.